Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A szivacs puzzle szórakoztató élményeket nyújt

A kirakós játékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a kicsik körében, hiszen a gyerekek ösztönösen szeretik az apró darabokból álló tárgyakat, amiket valamilyen logika mentén össze kell rakniuk, majd, ha úgy tartja kedvük, akkor ismét részekre tudják szedni azokat. 

 

A legelső ilyen játékok a puzzle kirakósok voltak, amik jellemzően kétdimenziós képet formáltak. Azóta azonban sokat változott a világ, és már a gyerekeknek is más elvárásaik vannak az ilyen jellegű játékokkal szemben. A piacon nem is olyan rég jelent meg az új fejlesztésű szivacs puzzle, ami rövid időn belül elképesztően közkedvelt játékká vált.

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy sokkal nagyobb, sokkal látványosabb alkotások hozhatók létre a dobozban rejlő darabokból. Az első szembetűnő különbség, hogy a szivacs puzzle kirakósokkal háromdimenziós épületeket lehet létrehozni, amiket felfelé is lehet építeni. Ez már önmagában is elég nyomós érv ahhoz, hogy a gyerekek nekilendüljenek a nagy munkának, és megcsillogtassák a kézügyességüket. Persze nem kell bonyolult műveletekre gondolni, hiszen nincs szükség átlagon felüli tehetségre. Annyi bőven elég, ha a csemetékben megvan a kellő lelkesedés ahhoz, hogy megalkossák a grandiózus épületeket. Az pedig szinte minden esetben magától jön, hiszen a szivacs puzzle darabjainak összeillesztése sok izgalmas élményt kínál a gyerkőcök számára. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezekben az újfajta kirakós játékokban az a legélvezetesebb, hogy a megalkotott épületek valójában népszerű sorozatokban, filmekben szereplő helyszínek, amik az utolsó darab beillesztését követően a gyerekszobában öltenek testet. Mivel a kész szivacs puzzle játékok a végén monumentális díszként funkcionálnak, ezért nem feltétlenül kell visszabontani és helyre rakni őket.

A gyerekek előszeretettel büszkélkednek az alkotásokkal, és saját maguk is szívesen nézegetik, tanulmányozzák őket, elvégre olyan épületekről van szó, ahol a kedvenc jeleneteik zajlottak. A Játékotthon webáruházban a Trónok harca, illetve a Harry Potter szivacs puzzle játékok is megtalálhatók.

Tartalomhoz tartozó címkék: szivacs puzzle puzzle

Keresés