Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A színvarázs unikornis Barbie legkedvesebb társa

A színvarázs unikornis Barbie legkedvesebb társa A kislányok mindig szívesen veszik kézbe Barbie babáikat, akik hamar a kedvenc barátnőikké válnak. Kezükben a játékbabákkal a mindennapi élet ihlette, érdekes jeleneteket tudnak eljátszani.

 

. Az általuk teremtett mesevilágban minden lehetséges, így még az sem kizárt, hogy a színvarázs unikornis Barbie mellé szegődik, hogy részesévé váljon a közös élményeknek. Az egyszarvúnak már a kinézete is lehengerlő hatást gyakorol a kicsikre, akik ámulva-bámulva figyelik az elképesztő színkavalkádot, amit a szarván, a sörényén és a patkóján megjelenő árnyalatok alkotnak.

A színvarázs unikornis teste sem szokványos, ugyanis ott tündökölnek a lélegzetelállító csillagok, amik szintén nagyon különlegessé teszik ezt a pompás négylábút. Az már csak hab a tortán, hogy az egyszarvú teste világít is, és fülbemászó dallamokat játszik. Az egyedi képességeinek köszönhetően a gyerkőcök garantáltan nem akarják majd kiereszteni a kezük közül, és ha rajtuk múlik, akkor minden nap fontos szerepet kap Barbie mindennapjaiban. A lovacska egy aprócska, sárga fésűvel válik tökéletessé, amivel a kicsik nap, mint nap gondosan átfésülhetik az extra hosszú, színpompás sörényét. A színvarázs unikornis fényjáték mellett dallamot is kiad magából, ami mi lehetne más, mint a Barbie Dreamtopia főcímdala. A kis Barbie rajongóknak garantáltan ismerősen cseng a muzsika, így ők beszállhatnak dúdolással, énekléssel.

A négylábút a fésűvel lehet dallamra fakasztani, ugyanis amint a kicsik végig húzzák a sörényén, máris elkezdődik a fülbemászó előadás.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba Babie baba mattel sellő baba

Keresés