Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A So slime játékok a kreatív mindennapokért

A gyerekek imádják, ha kreatívak lehetnek. Nem véletlenül szeretik a színes tollakat, ceruzákat, filceket, gyurmákat. 

Mindig nagyon izgalmas számukra a gondolat, hogy bizonyos eszközök segítségével, saját maguk alkothatnak valami különlegeset. Nincs ez másképp a So slime játékokkal sem. Mégsem lehetne azt mondani, hogy ezek a termékek bármelyik másik kreatív játékkal összehasonlíthatóak lennének.

Mi az a So slime?

Lényegében nem más, mint egy ragacsos anyag, amit a So slime gyár” segítségével tud a gyerkőcöd előállítani. Talán azt gondolnád, hogy minek is akarna egy ilyen fura anyagot készíteni, de hidd el, elképesztően élvezik a gyerekek! Nemcsak a végeredmény szolgál az örömükre, hanem maga az alkotás folyamata is. A recept olyan egyszerű, mint az egyszer egy, csak össze kell keverni a port, a csillámot és a vizet. Az egészben pedig a legjobb, hogy meglepi figurákat is bele lehet tenni a ragacsba. A kínálatunkban többféle kiszerelésben is kapható. Többek között a színváltós, a sötétben világítós, a shaker-es és az óriás vödrös is rendelkezésre áll.

Dönts a So slime mellett!

Ha valami igazán különleges játékkal szeretnéd meglepni a csemetédet, aki imád alkotni, akkor a So slime játékokkal nem nagyon tudsz mellélőni. Amennyiben megtekinted a kínálatunkat, akkor láthatod, hogy többféle termék is a rendelkezésedre áll. Ne habozz sokáig, vedd szemügyre a termékpalettát és válaszd ki azt, ami azonnal elnyeri a tetszésedet, vagy ha már jól ismeritek a játékot, akkor azt, ami még hiányzik az otthoni kollekcióból!

Tartalomhoz tartozó címkék: so slim

Keresés