Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Slime Shaker segítségével rázós élmények helyett, csillámló slime teremthető

A Slime Shaker segítségével rázós élmények helyett, csillámló slime teremthető

A Slime Shaker olyan, mint egy pohárba töltött, öntött varázsvilág. Nem kell az elkészítéséhez semmi különleges, túl a csillámokon, a poron, esetleg a figurákon és persze az elengedhetetlen vízen kívül. 

A boszorkánykonyhává átváltozó szobában, konyhában vagy fürdőben, pár egyszerű mozdulat hatására meg is születhet a csillámló, látványos egyveleg.

 

A Slime Shaker különböző színekben és témákban elérhető

 

A slime összetevői biztonságosak, alga alapú, természetes anyagok. Tehát semmiféle veszélyforrást nem jelentenek. Ugyanakkor, ami a rázás utáni végeredményt illeti, nos több, mint szemet gyönyörködtető. Az izgalmas felfedezés perceiben vadonatúj formák állhatnak össze, hiszen a csillám vagy épp konfetti adagolása teljesen egyénfüggő. A meglepetésfigurákban pedig, éppen a meglepetésszerű megjelenésük a legjobb.

Ennyire egyszerű a slime készítés? Igen, pontosan ennyire, és azon túl, hogy egyszerű, még látványos is. Az pedig bónusz pozitívum, hogy a háztartásból gyakorlatilag semmi másra nincsen szükség, mint vízre.

A lányos variáción kívül, a paletta tartogat színváltós, sötétben világítós verziókat is, akár több darabos kiszerelésben.

A választék tehát hatalmas, így könnyű egyéni ízlésre szabni a végső döntést. Ha pedig a shaker nyújtotta hely kevésnek bizonyul, akkor jöhet az óriás vödör, ami szintén különböző árnyalatokban beszerezhető.

A színek-formák, a kirajzolódó látvány játéka teszi igazán ellenállhatatlanná a Slime Shaker világát. Az is jelentős előny, hogy mindenféle nehézség és bonyodalom nélkül slime gyártható. Ám ez még nem lenne elegendő a teljes és tökéletes sikerhez. A csillámló, konfettikkel díszített, figurákat rejtegető végeredmény a lényeg, az esszencia, a titok, aminek a termék a népszerűségét köszönheti.

 

Ideális ajándék a Slime Shaker?

 

De még mennyire, hogy az! Gyakorlatilag bármilyen ünnep fényét és ragyogását fokozhatja a csillámló slime egyedisége és különlegessége. Így aztán függetlenül attól, hogy születés- vagy névnapról, karácsonyról vagy húsvétról van szó, a shaker kitűnő választás. Ha pedig várható a rajongás, akkor a legjobb már nekiindulásnak a több darabos kiszerelésre voksolni.

Tartalomhoz tartozó címkék: shaker slime shaker

Keresés