Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A sárkányos játékok fellobbantják a lelkesedés lángját

A sárkányos játékok ellenállhatatlanok és nemcsak a gyermekeknek. Az „Így neveld a sárkányod” Fogatlanja és a kedvencünk, az egyfejű, hatalmas szívű Süsü, kultikus mesehősök, akiket nem lehet nem szeretni. 

Még akkor sem, ha elvileg a sárkányok ijesztőek, rémisztőek, mint mondjuk a magyar mennydörgő a Harry Potterben. Az biztos, hogy érzelmek nélkül lehetetlen hozzájuk állni. Te melyik táborhoz tartozol? Amíg nem Önmagad testében jeleníted meg a házi sárkányt, addig persze minden rendben.

 

Hány éves korig ajánlhatóak a tűzokádó játékszerek?

 

A kormeghatározás ebben az esetben nem egyszerű feladat, mert a kínálatban extra realisztikus variációkat is találhatsz. Szóval akár a nagyobb gyermekek is ráérezhetnek a sárkányokban rejtőző potenciálra. Hiszen ki ne szeretne magának olyan erős, lerombolhatatlan, legyőzhetetlen szövetségest, mint egy tűzokádó?

Az édes plüss figurák alvótársaknak is tökéletesek, és kifejezetten jó rémálom űzőek.

A szettekkel pedig komplett fantáziavilággal ajándékozhatod meg a lurkódat. A sárkányok pillanatok alatt életre kelhetnek. A folytatás pedig kizárólag a gyermekeden múlik. Persze ne lepődj meg azon, hogyha egy-egy aranyos vagy éppen élethű játékszer láttán Te is késztetést éreznél arra, hogy belevesd magad a játékba. Ez az érzés ugyanis kortalan, és éppen ezért bármikor előhívható.

 

Hogy jönnek össze a sárkányos játékok és a dinók?

 

A kategóriában tény és való, hogy együtt szerepelnek ezek a mitikus élőlények. De alapvetően nincsen ebben semmi meglepő, hiszen ránézésre is roppantul hasonlítanak egymásra. A sárkányos játékok ezért aztán egy egész “had” misztikus lénygarmadát vonultatják fel, a gyerkőcök legnagyobb örömére.

Tartalomhoz tartozó címkék: sárkány sárkányos játékok

Keresés