Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A saját ugrálóvár a legkevésbé sem luxus elképzelés

Az, hogy az ugrálóvár az egyik legjobb mókát kínálja a gyermekeknek, nem vitás. A légvárazás gyakorlatilag egész napos programmá nőheti ki magát, és a szolgáltatók próbálják is ezt minél színesebb, ízesebb és hangosabb körítéssel bebiztosítani. A lurkók öröme az első, természetesen, de ez így, ebben a formában nem kevés anyagi muníciót igénylő elfoglaltság.

Ugrálóvár otthonra?

 

Szép kis álom az otthoni udvarban felállított mini légvár. Vagy ez maga a valóság?

A helyzet az, hogy manapság már nem feltétlenül kell külső helyszínekre menni az ugrálás eufóriájáért. Ha rendelkezésedre áll egy saját kert, némi szabad területtel, akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy gyerekparadicsomot hozz létre.

 

Elefántos, csúszdás vagy akadályos?

 

Ezek csak a különböző fajták, és egyébként ennyivel nem zárul le a felsorolás. Az egyéni igényeidre és persze a terepviszonyok adta körülményekre szabhatod a választásodat.

Nem mindegy, hogy a gyerkőcöd milyen kialakítású variációra voksol. Nyilván az ugrálás az elsődleges cél, de a közeg sem mellékes. Ha pedig, már egyszer saját légépítménnyel gazdagodtok, akkor nem érdemes kevesebbel beérni a maximumnál.

 

Mikor pukkanhat ki a légvár?

 

Sokan tartanak attól, hogy az udvarban felállított építmény bár hasznos, de nem tartós. A gyártók rácáfolnak erre az aggodalomra. Eleve 1 évnyi garancia jár a termékekhez, ami önmagában a prémiumminőség borítékolója.

Vagyis, rendeltetés szerinti alkalmazás mellett, hosszú évekre csodaországgá varázsolhatod a kertedet. Ha az ugrálóvár alá műanyag aljzatot terítesz, akkor ezzel megóvhatod a terméket a talaj egyenetlenségeiből adódó sérülésektől.

A nagy teljesítményű ventilátor közreműködésével pár perc alatt valóssággá válhat a légies álom, és megkezdődhet a féktelen ugrabugrálás, kacagás, felhőtlen kikapcsolódás.

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár otthonra

Keresés