Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A robo kaméleon az alkalmazkodás állati, játékos sztárja

A robo kaméleon nyújtogatja a nyelvét, változtatja a színét, mindezt egyetlen gombnyomás hatására. 

Ez ám az eredményes távvezérlés! Hány éves kortól ajánlható a robot játékszer? Gyakorlatilag kis kortól kezdve tökéletes választás, hála a kitűnő alkalmazkodási képességének. A felvillanó színek és a mozgó kaméleonforma egyszerűen vonzza az érdeklődő, kíváncsi tekinteteket. A fémkorongokat ügyesen bekapdosó, LED lámpák segítségével színét váltogató játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást biztosít. Csak vigyázz, nehogy a végén Te is rabjává válj a környezetéhez olyan ügyesen alkalmazkodó, robot bőrbe bújt élőlénynek!

 

A robo kaméleon minden érzékszervre hat

 

Ritka az olyan játék, ami gyakorlatilag az érzékelés egészét foglalkoztatja. Márpedig ez a gyorsan mozgó, színváltós, nyelvét nyújtogató robot pontosan erre képes. A kicsik érdeklődve érintik meg, a szemeiket nem is tudják levenni a testéről, ami némileg igazodva a valósághoz, folyamatosan átszínezi önmagát.

A fémkorongok levadászása már egy következő fokozat. Amíg a gyerkőc túlságosan apró ehhez a feladathoz, addig a szülők dolga a távvezérlés. Aztán később a lurkó szó szerint kezébe veheti az irányítást.

Ráadásul a mókázás közben a nagyobbacska gyerkőcök reális ismereteket is szerezhetnek a kaméleonról, annak különlegességeiről.

 

Melyek a robot játékszer legkedveltebb tulajdonságai?

 

Az élethű kialakítása, az érzékszerveket más-más módon stimuláló megjelenése és távvezérlése együttesen teszik pazar választássá.

A minőségi kivitelnek köszönhetően, ráadásul hosszútávú beruházásról van szó, amely minden korszakban eltérő élményekkel ajándékozhatja meg, a mágneses nyelvét nyújtogató és fémkorongokat magába szippantó robo kaméleon képében.

Tartalomhoz tartozó címkék: kaméleon robo kaméleon

Keresés