Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A plath ball többé nem kényszerít választásra

A plath ball többé nem kényszerít választásra

A phlath ball hamisíthatatlan szerelemgyerek, amely egy frizbi és egy labda találkozásából született. Mit jelent ez a gyakorlatban? Fergeteges közös játszásokat és végtelen mókázásokat.

Mit kínál a phlath ball élmény?

 

Képzeld el, hogy állsz az udvaron, a téren vagy a pályán, egy első ránézésre frizbinek tűnő tárggyal a kezedben.

Állsz és figyeled a másikat, majd mosolyra húzod a szád, és eldobod a frizbit. Akarjuk mondani a labdát, vagy mit is?

Na igen, itt következik a csavar a történetben. Ez a játék ugyanis repülés közben átváltozik, mégpedig labdává. Ez ám a móka, a legjavából! Ráadásul a sportolás nagyon kifinomult módjává, eszközévé válhat, nagyjából kortól függetlenül, a család egészének.

Az egyes típusok eltérő színekben pompáznak, sőt, váltogatják is az árnyalataikat. De ez még nem minden. A több generációs játékszerek eltérő kivitelben is megvásárolhatóak, így aztán akár egyedi UFO-s kialakításra is voksolhatsz. Tulajdonképpen nem is rossz az asszociáció: ismeretlen eredetű, repülő tárgy.

 

Mihez lenne kedved: frizbizni vagy labdázni?

 

Ha már jártál abban a szorító cipőben, hogy nem tudtad eldönteni frizbit ragadj inkább, vagy a labda után rohanj, akkor jól ismered a szituáció kényelmetlenségét. Pláne, ha a lurkód sem könnyíti meg a dolgot és hol az egyik, hol a másik játékszer után nyúl.

De miért ne lehetne vegyíteni a kétféle játékot? Miért ne ölthetne testet a frizbi és a labda némileg összegyúrva? Valószínűleg ezek a kérdések cikáztak a feltalálók elméjében, amikor kipattant a fejükből a zseniális ötlet, a phlath ball.

A jövőben egyszerre élvezhetitek a dobálózás örömét, hol frizbi, hol labda formájában, és ráadásul bárhova magatokkal vihetitek a
Tartalomhoz tartozó címkék: labda phlat ball

Keresés