Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A plath ball egy valódi alakváltó

A plath ball egy valódi alakváltó

A phlat ball láttán padlót fogsz. Vagyis remélhetőleg még mielőtt dobnál egy hátast, azért elkapod a levegőben feléd száguldó UFO-t, labdát vagy frizbit, esetleg mindezt egyben.

A phlat ball újraértelmezi a labdajátékokat

 

Ez az a játékszer, ami a szabadidős tevékenységeket nemcsak izgalmassá, hanem szokatlanul kalandossá varázsolhatja. Ha már unod az egyszerű tollasozást, kidobózást vagy labda adogatást, akkor elérkezett az idő a változtatásra!

Ez a különleges kettő az egyben játékszer az extra színeivel és formáival azonnal a gyerkőcök és szüleik kedvencévé válhat. Ha összenyomod, akkor frizbiként hajíthatod el magadtól, hogy útközben labdává válva borzolhassa a kedélyeket.

Minek is nevezhetjük ezt a fajta labdajátékot? Frizballnak vagy másnak? Alapvetően mellékes. A lényeg a garantáltan megalapozott jó szórakozás, no meg a mozgás. Utóbbiban nem lehet hiány, hiszen ha lelkesen passzolgatjátok egymásnak a labdát, akkor mindenkinek kijuthat a teli tüdős rohangálásból.

Ez az a játék, ami nem korhoz kötött. Ki ne szeretne a természet lágy ölén futkosni? Pláne, ha egy levegőben szálló UFO elkapásáról van szó? Naná, hogy a lelkes “én-én” válasz nemcsak a gyermekektől érkezhet, hanem a nem kevésbé elhivatott felnőttektől is.

A család apraja-nagyja vagy éppen a baráti társaság úgy trombitálható össze, hogy közben borítékolható a testet-lelket feltöltő kikapcsolódás.

 

Melyik plath ball változat landol Nálad?

 

A labda kiválasztása véletlenszerűen történik, így aztán a sokszínűség és különlegesség jegyében biztos lehetsz az érzékeket zsongító meglepetésben. Nem elég, hogy igazi alakváltó játékszer ütheti a markodat, még az árnyalatok játékában is gyönyörködhetsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: phlat ball

Keresés