Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A phlat ball reptétől padlót fogsz

A phlat ball reptétől padlót fogsz

A phlat ball földönkívüli vidámsággal ajándékozhat meg. Bár az UFO labda főként a gyermekek nagy kedvence, azért vigyázat, a felnőttekre is komoly vonzerővel bír!

Mi az a phlat ball?

 

Labda, pontosabban frizbi, vagyis valami, valahol a kettő között. Leírni nehéz, de kipróbálni és megszeretni annál könnyebb. Az alakját dobás közben változtató játékszer egyszerűen új szintre emeli a labdajátékok élményét. Ha az ide-oda dobálás már kezd unalmassá válni, akkor itt a megoldás! Hogy milyen formában érkezik meg hozzád a mókás kiegészítő, az már más kérdés!

Ha a nem mindennapi kialakítás nem lenne elegendő, akkor a színek tovább fokozzák az élményt. A palettában számtalan színárnyalatú variáció elérhető. Ez aztán a jó hír, főleg színes egyéniségeknek!

Ahogy azt fentebb említettük, a játék a gyerkőcök kedvence, de a felnőttek is hamar ráéreznek a lényegre. Annál is inkább, mert maga a labdázás kortalan cselekvés, ami nélkül nem telhet el nyáreste vagy nyaralás. De még a téli zimankóban is pillanatok alatt felmelegíthetőek az elgémberedett végtagok a kiadós futkorászás hatására.

Mi a helyzet a játékszabályokkal? Na, azokat ti találhatjátok ki. Egy valamire azért jó, ha odafigyelsz! Ha kutyus is mókázik a közelben, akkor a frizbi-labda szerelemgyereket valószínűleg hamar kiszúrja majd.

 

A phlat ball ismeretlen repülő tárgy, míg meg nem kaparintod!

 

A legjobb, ha egyszerre több darabot is beszerzel a vicces, ötletes, kreatív és egyedi játékszerből. Így aztán többen is élvezhetitek a röptében átalakuló labda kínálta élményeket.

Évszaktól függetlenül, ha elérkezik a kikapcsolódás, kimozdulás ideje, akkor a laszti-frizbi kombó nem maradhat ki a pakolásból.

Tartalomhoz tartozó címkék: phlat ball

Keresés