Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Monopoly társasjáték túlmutat a tradíciókon

Ha azt mondjuk Monopoly társasjáték, mi jut elsőre eszedbe? Valószínűleg a klasszikus, telkek vásárlásával és épületek építésével gazdálkodó verzió. Nincs is ezzel az asszociációval semmi baj, de jó, ha tudod: a paletta ennél sokkalta szélesebb spektrumon mozog.

Jóbarátok, Trónok harca, Gyűrűk ura és a Monopoly társasjáték?

 

Igen. Ha idáig csak a fent említett klasszikus variációt ismerted, akkor meglephetnek ezek a verziók. Pedig még csak most kezdtük el a felsorolást, és az Agymenőket vagy éppen a Star Wars-t még nem is emlegettük.

A márka égisze alatt magyar, illetve eredeti nyelvű, angol társasok fedezhetőek fel. Ha unod már a szállodák felépítését és a telekvadászatot, akkor semmi gond. Bátran tovább állhatsz és kedvenc sorozathőseid bőrébe bújhatsz.

Mit szólnál egy „na mi a helyzet” kezdődobáshoz? De akár a másokra” is szavazhatsz, ha a Trónok harca dermesztő világa tart lázban.

Ami biztos, hogy unalomnak helye nincsen. Az egész családot vagy baráti társaságot az asztal köré ültetheted. Ez pedig szintén egy komoly jelentőségű pozitívum. A személyesen együtt töltött időnél ugyanis nincs értékesebb.

A Monopoly különböző változataira az aprólékos kivitelezés a jellemző. Ennek köszönhetően élethű kiegészítőkkel válhat még teljesebbé a játékélmény.

De mi van akkor, ha Te a klasszikus variáns híve vagy? Semmi, legalábbis semmi vész. Hiszen a klasszikus kiadást is megtalálhatod a kínálatban, úgyhogy nyugodtan belevetheted magad az ingatlan-ügyletekbe, ha így tartja kedved.

 

Melyik a legnépszerűbb Monopoly társasjáték?

 

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert nincs egyetlen kedvenc. A sorozatok egyaránt híresek és rajongottak, de a hagyományos alternatíva is milliók által favorizált. Így a választás Rád vár!

Keresés