Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Monopoly társasjáték teljeskörű bankolással

Sem a gyerekek, sem pedig a felnőttek körében nincs olyan, aki ne ismerné a világhírű Monopoly játékot, hiszen a társas eredete egészen az 1800-as évek végéig nyúlik vissza, amikor is nagy népszerűségnek örvendtek a vagyongyűjtő játékok

 

Bár a világ óriási változásokon ment keresztül, ami miatt sok, korábban szívesen játszott társas süllyesztőbe került, a Monopoly azonban még ma is megállja a helyét. Ebben persze az is szerepet játszik, hogy a készítők folyamatosan fejlesztették az eredeti verziót, és ma már a Monopoly teljeskörű bankolással is megvásárolható.

Az innováció egy szükségszerű lépés volt, hiszen a készpénznek a való életben is egyre kisebb a jelentősége. Ma már, ha vásárolni szeretnénk, akkor rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre a készpénz helyettesítésre. Ott vannak például a bankkártyák, a hitelkártyák, a törzsvásárlói kártyák, a kuponok, a telefonos applikációk, amik mind azt a célt szolgálják, hogy készpénz nélkül tudjunk fizetni. A Monopoly teljeskörű bankolással című társasjáték szinte egy az egyben megegyezik az eredeti verzióval, a különbség csupán annyi, hogy már nem kell a készpénzt számolgatni, annak helyettesítésére ugyanis most már egy digitális kütyü áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé vált a játékmenet, hiszen nem kell a bankjegyek rendezgetésével, kiosztásával bajlódni. Még a körültekintő hozzáállás ellenére is sokszor előfordult, hogy a gyerekek véletlenül elveszítették vagy elszakították a bankókat, azok pótlására pedig nem volt lehetőség. Mióta a Monopoly teljeskörű bankolással is elérhető, azóta ilyen problémákkal nem kell számolni.

A különböző ingatlanok, például házak, hotelek vásárlása egy gombnyomással megvalósítható, akárcsak a való életben. Az újfajta társas óriási előnye, hogy a gyerekek már kiskorukban megtanulják, milyen fizetési módok léteznek a készpénz mellett. A játékszabályok az újítás hatására mit sem változtak, aminek köszönhetően a Monopoly teljeskörű bankolással is ugyanazt az élvezeti élményt nyújtja, mint a hagyományos verzió.

Keresés