Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Monopoly társasjáték soha nem megy ki a divatból

Talán nincs is olyan, aki ne ismerné a Monopoly társasjátékot. Sokan eltérően vélekednek azzal kapcsolatban, hogy miért szeretik a fiatalok még a mai modern világban is azt az “üzletelős” játékot, amit 1933-ban szabadalmaztattak. 

 

Vannak, akik szerint az egyszerű, mégis élvezetes játékszabályok teszik olyan vonzóvá, másik szerint abban rejlik a titok nyitja, hogy az évek alatt több különböző fajtája is napvilágot látott. És valóban, a Monopoly társasjáték egyike azoknak a játékoknak, amik nem vesztek el időközben a süllyesztőben, hanem lépést tudtak tartani a folyamatosan változó igényekkel.

A készítők a mai napig is nagy hangsúlyt fektetnek abba, hogy színesebbé, kreatívabbá tegyék ezt az igazán nagy múlttal rendelkező társast. Ha érdekel, hogy melyek a legújabb változatok, akkor nem kell messzire menned, ugyanis nálunk is megtalálod őket. Az egyes típusok a köréjük épülő történetben, az adható-vehető ingó és ingóságokban, illetve grafikában különböznek egymástól. A Trónok Harca, a Jóbarátok, a Gyűrűk Ura és a Walking Dead Monopoly társasjáték is nagy kuriózumnak számít, aminek nagyrészt az a magyarázata, hogy ezek a sorozatok fiatalok millióit ültette és ülteti a mai napig is képernyő elé. A társasok élethű történettel, szereplőkkel rendelkeznek, így a gyerkőcök újra és újra átélhetik a kedvenc jeleneteiket. A Monopoly társasjáték egy speciális fajtája a készpénz nélküli változat, ami esetében a készpénzt teljes egészében felváltja egy digitális kütyü.

A gyerekek azért szeretik, mert nem kell állandóan számolgatniuk a bankókat, így sokkal gyorsabb a játékmenet.

Tartalomhoz tartozó címkék: monopoly játék Monopoly társasjáték

Keresés