Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Monopoly társasjáték sikertörténete megállíthatatlan

A Monopoly társasjáték egyszerűen megunhatatlan, és talán soha nem fog kimenni a divatból. 

Évtizedekkel ezelőtt is örömmel ültek le kicsik és nagyok a tábla elé, hogy a maguk monopóliumában uralkodjanak, és ez a lelkesedés napjainkban is tart. A legjobb a játékban kétségtelenül az a közösség-teremtő erő, ami az eltérő korosztály tagjait képes egyetlen asztalhoz leültetni, megteremtve a közös hangot és létrehozva a vidám, játékos légkört.

Ez a mai rohanó világban óriási pozitívum, pláne úgy, hogy a kütyük nyomkodása szinte egész napokat vesz el az emberek életéből. Szóval, ha egy olyan társasra vágysz, ami az egész családot lázban tartja, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Az együtt átélt pillanatok önmagukban is felbecsülhetetlen értékkel bírnak, hát ha még a nevetés, a logikázás, a furfangosság és a stratégiai hozzáállás is főszerepet kapnak! Kész izgalom belecsöppenni a költekezések, építkezések világába, ahol egy jó adag rafináltsággal birodalmakat lehet megteremteni. Alapvetően az életre is nevel a Monopoly társasjáték, mert bemutatja, milyen komoly költségekkel jár a terület vásárlás, az építkezés és egyáltalán maga a befektetés. Azt is kiválóan példázza, hogy bármikor jöhetnek váratlan fordulatok - na jó, remélhetőleg a hétköznapokban nem a börtönbe zárás a leggyakoribb ilyen esemény, de tény, hogy ha nincsen elegendő megtakarítás, akkor baj esetén, bizony elúszhat minden.

A Monopoly társasjáték játékos formában nyújt bepillantást a gazdasági szférába, némi pénzügyi tudással és logikus gondolkodással megajándékozva a résztvevőket. A gyerekeknek épp ugyanolyan tökéletes időtöltést jelenthet, mint a felnőtteknek, tehát ez az a játék, aminek a beszerzése kortól, nemtől függetlenül sokszorosan megtérülő döntés. A kocka el van vetve, a kérdés már csak az, hogy ki lesz végül a nyertes?

Keresés