Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Monopoly Queen életre kelti a legendát

A Monopoly Queen életre kelti a legendát

A Monopoly Queen egyetlen Queen rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat. A társas eredeti angol nyelven csábítja a játékosokat arra, hogy a legendás zenekar nyomába eredjenek: még jobban megismerve a történetet, ami mára már történelem.

A Monopoly Queen nyelvtudás nélkül is élvezhető?

 

Az angol nyelvű társashoz magyar nyelvű szabálykönyv tartozik. Ebből viszonylag jól elsajátíthatóak nemcsak a szabályok, hanem a tábla egyes részletei, és globálisan a játék menete is. Ettől függetlenül a legteljesebb élmény úgy érhető el, ha a játékosok legalább alap szinten beszélnek angolul.

A táblát öltött „történelemórán” előkerülnek a bandával kapcsolatos helyszínek, mementók, momentumok, és természetesen a felejthetetlen dalok is. Azok a számok, amik a mai napig milliók ízlését formálják, alakítják. A Queen legendája halhatatlan, és ezt a tényt erősíti a játék minden egyes mozzanata.

Azoknak is tökéletes meglepetés, akik még annyira nem merültek el az együttes életében, de az albumaik nem ismeretlenek a számukra. „We are the champions” - éneklik a fiúk. Ebben a játékban gyakorlatilag mindenki győztes, hiszen az időt és távolságot átívelő utazás megannyi érdekes, értékes pillanatot tartogat.

„The show must go on”, és ez tényleg így van. A show-nak folytatódnia kell tovább, és folytatódik is, például a társas kínálta világ berkein belül.

 

Hány éves kortól ajánlható a Monopoly Queen?

 

Ez a játék a legnagyobb örömöt a rajongóknak szerzi. Persze az ifjú generáció tagjai is megismerhetik a legendás csapatot, ám ehhez némi zenei jártasság sem árt. Hány éves kortól válhat valaki Queen rajongóvá? Na ez bizony telitalálatos kérdés. Elnézve a már kicsi korban a Mamát dúdoló ifjúkat, nos a rajongás több, mint valószínű, hogy kortalan.

Tartalomhoz tartozó címkék: monopoly játék monopoly queen

Keresés