Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Monopoly Agymenők remek szórakozást nyújt

A Monopoly Agymenők remek szórakozást nyújt A Monopoly már több évszázada az egyik legismertebb társasjátéknak számít, amivel a mai középkorúak szülei, nagyszülei is szívesen játszottak. 

Megjelenését követően gyorsan szert tett a népszerűségre, ugyanis szinte azonnal elsöprő sikert aratott a gyerekek, a tinédzserek és a fiatal felnőttek körében egyaránt.

Ahogy teltek-múltak az évek, rengeteg új társas jelent meg a piacon, de a Monopoly stabilan megtartotta vezető szerepét az élmezőnyben. Az egyetlen változás, ami felfedezhető volt, az a különböző változatok megszületése, ami még vonzóbbá, érdekesebbé tette a játékot az üzleti élet iránt érdeklődő lurkók számára.

Többek között a Monopoly Agymenők változata is elnyerte a kicsik tetszését, akik az önfeledt játék során a közkedvelt sorozat eseményeit is fel tudják eleveníteni. Miközben belemerülnek az üzletelésbe, belebújhatnak Sheldon vagy épp a lakótársai bőrébe, hogy összemérjék a társaikkal az ügyességüket. A Monopoly Agymenők játék végén csak az nyerhet, aki elég agyafúrt ahhoz, hogy túljárjon a többiek eszén, és nem rest kihasználni a logikai és taktikai érzékét. Mint, ahogy a legjobb játékok esetében itt sem a végkifejlet a lényeg, hanem az út, ami odáig elvezet.

A Monopoly Agymenők társasjáték remek szórakozást kínál a gyerekeknek, hiszen egy kis betekintést enged az üzleti élet izgalmaiba, de mindezt úgy teszi, hogy a játékmenet végig érdekes, könnyed és vicces maradjon. Az Agymenőktől már megszokhattuk, hogy képtelen szituációkba kerülnek, amit a játék során a gyerkőcök is megtapasztalhatnak a saját bőrükön.

Keresés