Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A kisdedek hasa pocakpárna után kiált

A pocakpárna nemcsak kényelmes, hanem kifejezetten praktikus kellék is. Azon túl, hogy a használatával támogatható a helyes testtartás, a különböző, motoros funkciók is fejleszthetőek. 

A nulla hónapos kortól ajánlható termék könnyedén mosható, tisztítható, ezért nem pusztán a gyermekek, hanem a háztartást fenntartó szülők kedvence is egyben.

 

Kényelem, biztonság, stabilitás együtt, egyetlen párnába rejtve?

 

A poci alá helyezhető párna azon túl, hogy komfortos érzeteket kelt a kicsiben, roppant praktikus is. Ugyanis különféle játékok, rágókák, csörgők is tartoznak hozzá, amiket a lurkó hason fekve könnyen elér. A kicsit vagy nagyon összenyálazott delikvensek aztán akár a mosógépben is végezhetik, a párnával egyetemben. A gyorsan száradó anyagnak köszönhetően a játék a következő ébredés után tovább folytatható.

Az aranyos formájú alternatívák önmagukban játékszer számba mennek. Ráadásul bájos összhangot alkotnak a kisdeddel.

A helyes testtartás kialakítása nagyon fontos feladat, amit nem lehet eléggé korán elkezdeni. A párna ebben a kihívásban is támaszként mozdíthatja előre a nemes ügyet. Mind ülő, mind fekvő állapotban használható, ezért aztán a kényelem bármelyik pozíciójában kezes segítővé válhat.

 

A pocakpárna fontos szerepet vállal a fejlesztésben!

 

Túl a kényelmen és a praktikumon, a párna a motorikus képességeket  is erőteljesen fejlesztheti. Ahogy a kisded nyúlkál a tükrök és játékok után úgy fejlődik a szem-kéz koordinációja, és amikor elér a céljához, akkor bizony a megmarkoláson keresztül újabb készségek finomodhatnak.

A pocakpárna a kezdetektől fogva jelen lehet a gyermeked életében, segítve, támogatva őt a növekedésben, fejlődésben.

Tartalomhoz tartozó címkék: pocakpárna

Keresés