Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Jumanji társasjáték a dzsungel titokzatos mélyére csábít

A Jumanji társasjáték szeretete generációkat ível át és köt össze. Akár a nagymamák is táblához ülhetnek az unokákkal, olyannyira régről ismert játéktípusról van szó. 

Annak ellenére azonban, hogy veterán társasról beszélünk, a népszerűsége egyáltalán nem csökken, sőt, folyamatosan nő. Mi az oka ennek a kedveltségnek, és főleg minek köszönhető ez a halhatatlan rajongás? A válasz egyszerű. A társas a dzsungel mélyére invitálja a kellően bátor játékosokat, olyan kalandokat kínálva, amik izgalmasak, félelmetesek és kortalanok. Egyszerűen nem évülnek el azok az élmények, helyszínek és események, amiket a játék kínál.

 

Mennyi időt érdemes szánni a Jumanji társasjáték bebarangolására?

 

A játékidő 20 perc, tehát ez az a minimum, amivel rendelkezned kell akkor, ha a dzsungel mélyére vágysz. Persze ennél jóval többel is adózhatsz a játszás oltárán.

Az elefántok, krokodilok, oroszlánok félelmetes erejével szembesülni bizony bátorságot és merészséget követel. De megéri a bevállalás, hiszen végül Jumanji titkos világa is feltárulhat előtted.

Az idővel való versenyfutás nemcsak a mindennapok része, a játékból sem maradhat ki. A tartozékok között felfedezhetsz egy homokórát, ami bizony kegyetlenül és kíméletlenül számolja vissza a homokszemekkel azonosított másodperceket.

Az izgalmat pontosan az a tény adja, hogy az idő ketyeg, miközben veszélyes kihívások és kalandok várnak arra, hogy átverekedhesd magadat rajtuk.

 

Hány éves korig ajánlható a Jumanji társasjáték?

 

Bár szokás a játékoknál egyfajta „tól-ig” határt megadni, már ami a korajánlást illeti, de ez ebben az esetben meghatározhatatlan. Hiszen a dzsungel világa kortalan, legalábbis, ami a vonzerejét illeti. Az egész család jól érezheti magát a táblát körbeülve. Mindenki megtalálhatja benne a szórakozását és azt az üzenetet, ami személyesen neki szól.

Tehát ahelyett, hogy a Jumanji társasjáték izgalmait konkrét korosztálynak javasolnánk, inkább kipróbálásra biztatunk mindenkit. Igazi családi kedvencé válhat a játék, ami generációk óta, generációk sorát tartja lázban. A 30 veszélykártya előre megjósolható módon, milliónyi izgalmas szituációt, megoldandó problémát és izgatottságra okot adó kihívást kínál.

Tartalomhoz tartozó címkék: jumanji jumanji társasjáték

Keresés