Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Honfoglaló társasjáték végre nemcsak online élvezhető

A Honfoglaló társasjáték az online térben megismert izgalmakat offline módon teszi elérhetővé, megfoghatóvá, sőt, birtokolhatóvá. Ha szereted a kvízjátékokat, ha szívesen taktikázol, szóval a stratéga szerepében örömmel tetszelegsz, akkor ezt az időtöltést Neked találták ki. Annál is inkább, mert a társason keresztül a család apraját-nagyját vagy éppen a baráti társaságod minden tagját egy asztalhoz ültetheted

Mitől olyan különleges a Honfoglaló társasjáték?

 

Attól, hogy egy, már megismert világot keretez és nyújt át fogható formában. Az online felületet milliók fedezték fel, és tették a kikapcsolódásuk részévé. Viszont, ehhez nyilván elengedhetetlen az internet kapcsolat. Ráadásul bár lehet csapatosan is játszani, azért a személyes légkörnek párja nincsen.

Az előnyök napestig sorolhatóak. Azonban, ami biztos: hogy újra meghódíthatod a megyéket, pallérozhatod a tudásodat és közben élvezheted a társaságot is. Nemcsak online, webkamerán vagy telefonon keresztül. Ez azért rengeteget nyom a latba. Az pedig szintén nem szőnyeg alá söpörhető pozitívum, hogy a környezetedben élőket egyaránt megmozgathatod - ha nem is konkrétan, fizikailag, de mentálisan mindenképpen.

A kvízformátum lehetővé teszi a tudásszerzést, játékos, laza, kötetlen formában. Így a játékosok észrevétlenül tágíthatják az ismereteik határait, miközben nagyszerűen szórakozhatnak.

A taktikusságot igénylő fordulatok jól fejlesztik a kommunikációs képességeket, készségeket, ami kis és nagyobb korban is látványos eredményekkel járhat.

A Honfoglaló társasjáték aprólékos kivitele, minőségi kialakítása pazar játékélményt biztosít. Minden kellék és kiegészítő adott a nagyszerű kikapcsolódáshoz és persze a sikeres honfoglaláshoz. Rengeteg kérdés áll sorban a megválaszolásra, tehát még akkor sem kell vissza-visszatérő, kívülről ismert feleletektől tartanod, ha minden hétvégén a játéké a főszerep.

 

A Honfoglaló társasjáték kicsiknek is ajánlható?

 

Segítséggel igen. Mivel tudásalapú a kvíz, ezért egy bizonyos kor alatt nem várható a megfelelés, viszont csapatjátékba átültetve az eseményeket eredményesen bevonhatóak a kisebb gyerekek is a szórakozásba.

Tartalomhoz tartozó címkék: honfoglaló honfoglaló társasjáték

Keresés