Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték

A Jóbarátok című sorozatfilm tíz éven keresztül ment a televízióban és hat fiatal, három nő és három férfi mindennapjait mutatja be, vicces módon. Elsősorban a film rajongóinak készült a Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték, de amennyiben nem követted annak idején a sorozat évadjait, akkor is élvezni fogod a játékot.

A játék egy, minden monopoly gamer előtt ismert szerkezetű, összecsukható táblára épül. Ezen lehet lépegetni a bábukkal, amelyeket ezúttal egy-egy, az adott szereplőre jellemző tárgy képvisel.

A Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték során lehetsz bármelyik szereplő, legyen az Chandler, Ross vagy Joey, esetleg Rachel, Monica vagy Phoebe. A játékosokat képviselő báb helyett választhatsz egy-egy rájuk jellemző tárgyat, mint amilyen Phoebe akusztikus gitárja vagy Ross dinoszaurusza.

A játéktábla másik oldalán a sorozat legvidámabb jeleneteire lelhetsz, mint amilyen Monica és Chandler eseménydús esküvője vagy a felejthetetlen karácsonyi rész a tatuval.

A Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték jeleneteinek helyszínei is azonosak a sorozatéval, leginkább Joey, Monica és Chandler lakásában történnek a dolgok vagy pedig a földszinten lévő Cental Perk kávéház ikonikus kanapéján.

A játékban, mint a monopoly jellegűekben általában, nyomtatott játékpénzt kapnak induláskor a játékosok, ezzel kell gazdálkodni. Elkölthető ez a Central Parkban is, de megszerezheted, ha ügyes vagy, akár Joey hajóját is.

Amennyiben előveszed egy társaságban a Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték dobozát és olyan társakra találsz, akik szintén szeretnek jól szórakozni, a játék garantáltan fergeteges sikert fog aratni.

Keresés