Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A hangtorzító zene füleidnek

A hangtorzító zene füleidnek

A hangtorzító képes arra, amire a gyerkőcök saját hangszálaik megerőltetésével bizonyosan nem. Olyan mértékben torzíthatják el a készülék által a hangjukat, hogy szülő legyen a talpán, aki elsőre meg tudja állapítani, vajon ki rejtőzködik a maskara mögött?

A hangtorzító vicces, érdekes, és még fejleszt is

 

A hanggal való játék a gyerekek sajátja. Már kicsi kortól kezdve próbálgatják a határaikat, igyekeznek megtapasztalni meddig képesek elváltoztatni a hangjukat. Kipróbálják felfelé a skálát, ami azért az esetek többségében jócskán türelmet igénylő időszakot jelent. Míg lefelé is tesztelésre kerülnek a hangok, hogy teljes legyen a szolmizáció. Aztán jönnek az utánzások, az állatok hangjainak megfigyelése, végül a különböző járművek, sőt, emberek lemásolása.

Vannak gyerekek, akiknek ez döbbenetesen jól megy, míg mások kicsit többet próbálkoznak, míg hallható sikereket érnek el. Ám a hangszálak fejlődéséhez ezek a lépcsőfokok elengedhetetlenek. Viszont eljön az a pont, amikor fizikai erőltetés ide, lelkesedés oda a hangok tovább nem módosíthatóak.

Csüggedésre azonban semmi ok, hiszen ezzel a játékkal minden probléma megoldható. Olyan hangok csalogathatóak elő, amikre egyébként esély sem lenne. Így aztán elkezdődhet a mókázás és a találgatás. Ki-kicsoda? Hogy jön ide a fejlesztés?

Egyszerűen. A hangokkal való játék valójában az agyterületek speciális aktivizálásával és megdolgoztatásával jár együtt. Azaz a gyakorlat nyelvére lefordítva, a gyerkőcök készség-képesség szinten fejlődhetnek pusztán azáltal, hogy belevetik magukat a hangok birodalmába.

 

Hány éves korig ajánlható a hangtorzító?

 

Ez az a játékszer, ami kortalan. Sokszor a felnőttek is rákapnak a mókázásra, szóval a lényeg a szórakozás és persze a zseniális hangtorzítás.

Tartalomhoz tartozó címkék: hangtorzító hangtorzító maszk

Keresés