Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A hangtorzító szuperhősök hangján szólíthat meg

A hangtorzító szuperhősök hangján szólíthat meg A hangtorzító, mint elnevezés kicsit esetlen, mert úgy tűnhet, hogy disszonáns hangok kicsikarásáról van szó. 

Ám a valóság ennél sokkal izgalmasabb, konkrétan zene, pontosabban hangeffekt a füleknek. Vajon milyen módon ölthet szuperhős testet a gyermeked? Felvehet jelmezt, és jellegzetes kiegészítőkkel aggathatja tele magát. De ekkor még nem teljes az átváltozás. Hiszen mi marad a beszédhanggal? De erre a kis, ám jól hallható bökkenőre egyáltalán létezik megoldás? Nos, igen!

 

A hangtorzító maszk a hangváltoztatás mestere

 

Tegyük fel, hogy a lurkód rajong Batman alakjáért. Ebben nincsen semmi szokatlan. Vélhetően otthon már a legtöbb jelmez, kiegészítő, kellék és játékszer felfedezhető, ami a főhőssel kapcsolatos.

De ekkor még nem dőlhetsz hátra elégedetten, mert valami hiányzik a tökéletes átalakuláshoz. A szupererő minden gyermekben ott van, igaz kicsit más formában, mint a filmvásznon repkedő hősök esetében, de különleges képességekre nincsen szükség.

Viszont a hang milyensége roppantul fontos. A legtöbb szuperhős torzított, erőteljes, mély hangkarakterrel rendelkezik, aminek a varázsát tovább fokozzák az egyes effektek. A hangmérnökök határozottan sokat dolgoznak azért és azon, hogy a füllel hallhatóvá váló hangminták illeszkedjenek az adott szereplőhöz.

Mivel hangtechnikus nem lelhető fel minden családban, így ennél kézzelfoghatóbb megoldásra van szükség. Ezen a ponton lép be a képbe a maszk, ami effektek lejátszására alkalmas és a hang eltorzítására.

 

A hangtorzító a szuperhőssé alakulás védnöke

 

Ha a gyerkőcöd felveszi a maszkot, amely elemek segítségével üzemel, néhány pillanat alatt átalakulhat: „egyszerű” lurkóból hatalmas Batman-né. Ez ám a varázslat, és ez ám az utánozhatatlan szuperképesség!

Tartalomhoz tartozó címkék: hangtorzító hangtorzító maszk

Keresés