Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Fortnite Monopoly gamer izgalmakat kínál

A Fortnite Monopoly gamer izgalmakat kínál

A Fortnite Monopoly új szintre emeli a tradicionális játék élményét. Itt már nem egyszerűen területekről és rájuk felhúzható épületekről van szó. Nem babra, hanem konkrétan életpontokra megy a játszma. A vihar közeleg, az ellenségek gyülekeznek, tehát a kérdés: készen állsz a harcra? És persze nem a kudarcra!

A Fortnite Monopoly a videójátékok dimenziójából merít ihletet

 

A társas számtalan izgalmas szituációt tartogat a játékosainak. Többféle karakter bőrébe bújva hódíthatod meg ezt a soha nem látott rejtélyekkel teli birodalmat. Az ellenség lesben áll, szóval jó résen lenni.

A hagyományos Monopolyban a fizetőeszköz a pénz. Na itt emelték a készítők a tétet, és fizetségként nem kevesebb jár, mint életpont. Az akciódús jelenetekkel teli, fordulatos játékmenet garantálja, hogy egy percre se akard lehunyni a szemedet.

A játék angol nyelvű, de a mellékelt magyar leírás segítségével pillanatok alatt elsajátíthatóak a szabályok. Így aztán még azok is könnyedén belevethetik magukat a Fortnite Monopoly csábító univerzumába, akik hadilábon állnak az angol nyelvvel.

Az utolsókból lesznek az elsők, tartja a régi mondás. Ez bizony ebben az esetben is igaz. Aki legtovább őrzi meg élet és egészségpontjait, az nyer. A vihar abban a másodpercben elszabadul, amint a játékosok átlépik a startmezőt. Az akciókocka dobásával egészségpontok gyűjthetőek, amik nélkülözhetetlenek a túléléshez. Egy karakterhez számtalan szerelés közül lehet válogatni.

A család apraja-nagyja leültethető a társas köré, hiszen az izgalmak gyakorlatilag bármely korosztály tagjainak borítékolhatóak. A közösen eltöltött időnél pedig nincsen értékesebb kincs, még a kincses kártyáknál is többet érnek.

 

A Fortnite Monopoly simán lepipálja a konzolokat

 

Bár a videójátékok népszerűsége folyamatosan nő, és a képernyőkön megjelenő valóságot nehéz felülmúlni, azért mégsem lehetetlen.

A Fortnite társasa az ingerküszöbök megugrásában kitűnően teljesít. Éppen ezért vonzza a játékosokat, akik örömmel teszik le kezeikből a kontrollereket. Persze ehhez a csáberőhöz elengedhetetlen az a hangulat, ami már a játékokból ismert és kedvelt. Ez a társastestet öltött atmoszféra az, ami kicsiknek, nagyoknak egyszerűen ellenállhatatlan.

Tartalomhoz tartozó címkék: fortnite monopoly monopoly

Keresés