Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Cra-Z-Art kézzel foghatóvá varázsolja az alkotás örömét

A Cra-Z-Art kézzel foghatóvá varázsolja az alkotás örömét A Cra-Z-Art a kézügyesség és a kreativitás fejlesztésében, valamint a több érzékkel érezhető hasznos időtöltésben is hűséges társ. Már az elnevezés is beszédes, hiszen az “art” szó a művészi tevékenységre utal. 

Ez nem is túlzás, a termékek sokszínűségét szemlélve. Mindegy, hogy szappanbuborékok vagy fürdőbombák, esetleg karkötők elkészítéséről van szó. A lényeg az egyéni ízlésvilág és az ötletesség kombinálása, amiből a végén valami egyedi, valami saját és éppen ezért utánozhatatlan születhet.

 

A Cra-Z-Art játékba hívja a színeket, illatokat, azaz az érzékszerveket

 

A kézügyesség nem olyasvalami, ami vagy van, vagy nincs. Mivel készségszintű tudás, ezért nagymértékben finomítható, fejleszthető. Igen ám, de ami kényszer hajtotta cselekvés, az esetek többségében nem vált ki elragadtatást a gyermekekből. Érthető módon. Itt, ezen a ponton lépnek a képbe a játékok, amik máris vonzó köntösbe öltöztethetik a kézműves célok elérését.

A márka megteremtette világ nemcsak színes, barátságos, hanem illatos és egyéni is egyben. Úgy válhatnak a résztvevő lurkók alkotókká, hogy a nagy izgatottság és lelkesedés közepette ebből mit sem vesznek észre.

Ki az, aki gondolkodna egy percig is, ha szappanbuborékok fújásáról van szó? Vagy ki az, aki nem szívesen próbálná ki a saját kezűleg készített fürdőbomba bombasztikusságát? Jól látható, hogy a játékok azon túl, hogy az elkészítés folyamatában lekötik a gyerekeket, utána is hosszantartó szórakozásforrássá válhatnak.

 

A Cra-Z-Art segít megtalálni az egyéni hangot

 

Az alkotás bensőséges folyamat. Éppen ezért, a megszülető remekművek a készítőkről is árulkodnak. Így a saját kezűleg gyártott művek ugyan önmagukban is értékesek, ám valójában az alkotóiktól válnak kincsekké.

Tartalomhoz tartozó címkék: cra-z art cra-z art játék

Keresés