Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Cluedo társasjáték mindig nyerő választás

Ha már hosszú órák óta bújod a társasjáték kínálatot, de még mindig nem jutottál dűlőre azzal kapcsolatban, hogy melyik termékre essen a választásod, akkor most van egy izgalmas ajánlatunk a számodra. 

 

A Cluedo társasjáték nem olyan régen vált elérhetővé a piacon, de máris hatalmas népszerűségnek örvend, ami sokat elárul arról, hogy érdemes-e beruházni rá.

Tudatos gondolkodású szülőként érthető, ha olyan játékkal szeretnéd meglepni a csemetédet, ami egyrészt szórakoztató élményeket nyújt a számára, másrészt viszont a képességfejlesztésben is nagy szerepet játszik. A Cluedo társasjáték lényege mindig az, hogy a gyerekeknek izgalmas rejtélyekre kell fényt deríteniük, amik rendszerint egy bűntetthez kapcsolódnak. Ki, hol és miért követte el? Mi volt rá az indítéka? Volt-e bűntársa, és ha igen, ki volt az? Ezekre a kérdésekre kell választ találniuk, hogy sikerrel zárhassák a nyomozást. A feladatot különböző tényezők nehezítik, például az, hogy az elkövető akár a csapattársuk is lehet, aki ugyanúgy részt vesz a keresésben, mint ahogy ők maguk is. Az események felderítése során tehát óvatosnak kell lenniük, logikusan kell gondolkodniuk, és koncentráltan kell figyelniük, még a jelentéktelennek tűnő részletekre is, hiszen sok esetben az egészen apró jelek buktatják le a tettest. 

A Cluedo társasjáték többféle kivitelben is kapható, többek között van Trónok Harca és Harry Potter változat is, melyek esetében a gyerekek a kedvenc sorozat-, illetve filmbeli szereplőik bőrébe bújhatnak játék közben.

Tartalomhoz tartozó címkék: cluedo cluedo társasjáték

Keresés