Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Bogyó és Babóca játék után két kézzel kapnak a csemeték

A Bogyó és Babóca játék, hála a sorozatnak, óriási rajongótáborral büszkélkedik. Kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt kiváló alternatíva a megfelelő korcsoportra szabott játékvariáció. Kirakós vagy memória, esetleg társas? Ez már csak Tőled és persze a gyerkőcöd érdeklődésétől függ.

 

A készségek és képességek játszi könnyedséggel fejleszthetőek

 

A készségek és képességek fejlesztését nem lehet elégé korán elkezdeni. Ám, ami még ennél is lényegesebb információ, hogy abbahagyni sem érdemes túlságosan hamar. Idősebb korban is határozott javulások érhetőek el ezeken a területeken.

 

Tanítás vagy játszás?

 

Igen ám, de a kikényszerített fejlődés sohasem annyira hatékony, mint a természetes módon végbemenő változás. Miért?

Erre a kérdésre Te is könnyen megtalálhatod a választ.

Hiszen ami kényszerből fakad, annak a végeredménye is kényszeres. Míg a játék maga a felszabadulás, az öröm és persze a boldog öntudatlanság.

Öntudatlanul fejlődni a legjobb út, mert így gyorsan változik az agy funkcionalitása úgy, hogy közben erről a lurkó mit sem sejt. Mert hát ő a Bogyó és Babóca játék varázsában tölti el a perceket, órákat. Semmi másra nem figyel. De nem is kell. Az agya, illetve a neurológiai hálózata érzékenyen reagál minden egyes pillanatra, és ebben az esetben egyedül ez a lényeg.

 

Túl a fejlesztésen, éljen a kacagással megtöltött szabadidő!

 

Persze a fejlődés pozitívuma eltörpül amellett, hogy a Bogyó és Babóca játék nevetést, vidámságot és mosolyhegyeket generál. Ilyen körülmények között az egész család öröme garantálható, mert nincsen lélekemelőbb élmény a göndör gyermekkacajnál. Na jó, mondjuk az sem rossz, ha memóriajátékban olykor-olykor diadalmaskodhatsz a csemetéd felett.

Keresés