Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A bogyó és Babóca játék elemei meseszerűek

A bogyó és Babóca játék elemei meseszerűek A Bogyó és Babóca játék a mese főhőseivel egyetemben, könnyedén beköltözhet a gyermeked életébe. 

Ha a lurkód szereti a csiga-biga és a katica történetét, és odavan a többi szereplőért is, akkor bizony nem kell más típusú játékszer után kutatnod. A kirakón túl, akár böngésző, akár memória játékkal is gazdagíthatod az otthoni repertoárt. Pláne, hogy ezek a variációk egymásra épülnek, a szó tényszerű értelmében. Ahogy felépíted belőlük a játékvárat, oldalt egy csiga és egy katica rajzolódik ki.

 

Miért jó, ha a mesehősök varázsára apellálsz?

 

Érdemes kihasználni azt az egyszerű tényt, hogy a gyermekek rajonganak a mesék szereplőiért. Nyilván nem egyetlen olyan történet létezik, ami elragadja a figyelmüket és a szívüket. Viszont van pár példa, amik garantáltan kedveltek. A Bogyó és a Babóca pontosan ebbe a kategóriába tartozik.

Évek óta örömmel szegezik a szemüket a lurkók a csiga és a katica hőstetteire. A lepkelány vagy éppen a szarvasbogár is népszerű résztvevői a kerek egész sztorinak. Ami biztos, hogy ha a gyermeked él-hal értük, és mindig boldogan veti bele magát az általuk megtestesített világba, akkor egy Bogyó és Babóca játék valódi főnyeremény lehet a számára.

A kirakós már kiskortól ajánlható, míg a memória játék a nagyobbak kedvencévé válhat.

Az egyértelmű feladatokon túl, az egyéb készségek, képességek fejlesztése is jelentkezhet “mellékhatásként”.

 

A játékot nem lehet eléggé korán elkezdeni

 

A Bogyó és Babóca játék színes, kedves, formás, ezért aztán minden korban tökéletes választás. A kisdedek számtalan készsége, képessége pusztán a színárnyalatok és alakváltozatok révén is fejleszthető.

Persze nemcsak a fejlődés támogatása a lényeg, ám ez a játékszer egyéb pozitívumokban: kedvességben, bájosságban sem szenved hiányt.

Keresés