Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Barbie ház jövőidéző ajándék

A Barbie ház generációkat átívelő játék. Bizonyára Te is pontosan tudod, mitől olyan vonzó. Sőt, talán még a szüleid is emlékeznek a legelső babára, aki később Ken oldalán vált híressé. Ez az a generációs élmény, amit egyetlen beszerzés segítségével átnyújthatsz a gyermekednek, hogy aztán évtizedekkel később ő is így tehessen.

A babaház, mint stafétabot?

 

A fentiekből kiderül, hogy a ház úgy adható tovább, mint a staféta. Igen, nem olvastad rosszul, maga a ház. Ugyanis ez a játékszer megbízhatóság tekintetében nem szenved hiányt. Vagyis minőségi alapanyagokból készül, és nem egy évre, sőt, jó esetben nem is egy évtizedre.

 

A különböző kiegészítők közbenjárásával igazi otthon teremthető a piciny falak között. Ezernyi tematika közül szemezgethetsz - amikor a ház lakóira, berendezési tárgyaira és egyéb eszközeire vetül a figyelmed. Ez a gyakorlatban nemcsak azt jelenti, hogy a babaház megunhatatlan szórakozást kínál. Hanem azt is, hogy korosztálynak megfelelően váltogathatóak ki az egyes kiegészítők.

Így történhet meg, hogy óvodás korban épp ugyanakkora népszerűségnek örvend a Barbie ház, mint kisiskolásként.

 

A ház belsejében a jövő otthona ölt testet?

 

Érdekes megfigyelni a gyermeked játékát és azt, milyen módon rendezi be az otthonos kis közeget. Vélhetően hozni fogja azokat a mintákat, amiket tőletek látott. Az ő fejében garantáltan él egy élénk kép arról, milyen is az a nagybetűs otthon.

Márpedig a valóságban a Barbie ház az első olyan ingatlan, amit ő rendezhet be, amiről ő gondoskodhat, ami 100 százalékosan az övé. Nem véletlenül ragaszkodnak annyira a lurkók a házhoz, a benne élőkhöz és tárgyaikhoz. Mert az ő szemükben nemcsak holmi bábukról meg játékszerekről van szó. Hanem konkrétan az általuk megteremteni kívánt jövő helyszínéről.

Tartalomhoz tartozó címkék: barbie babaház Barbie ház

Keresés