Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Barbie ház falai között álmok válhatnak valóra

A Barbie ház évtizedek óta az eladási listák élén szerepel. A mai édesanyák egykor épp úgy rajongtak ezért a játékért, mint most a lányaik. Generációkat köt össze egymással a Barbie baba élmény, aminek a varázsa napjainkra sem kopott meg. Sőt, bár számtalan babavariáció érhető el a piacon, Barbie megőrizte a hitelességét és az évtizedes előnyét is a többi játékszerrel szemben.

Mitől olyan egyedi a Barbie ház?

 

Attól, hogy egy igazi, titkos világot testesít meg. Egy ház, amiben az élet vize pont úgy folyhat a medrében, ahogy azt a gyermeked megálmodja. Amit kitalál, azt egyszerre meg is valósíthatja, azaz a teremtést gyakorolhatja, kicsiben.

Új élményeket szerezhet, új felismeréseket nyerhet, és közben nagyszerűen szórakozhat. Persze a ház mit sem ér lakók nélkül, így aztán jöhetnek a babák, hogy benépesítsék a gyermeked által hőn dédelgetett kuckót.

Az, hogy a lurkód saját kezűleg vezethet, irányíthat egy háztartást, több szempontból is előnyös. Egyrészt a szépérzéke jelentős mértékben fejlődhet, főleg ha segítesz neki a berendezésben és a dekorálásban. Másrészt olyan élet szőtte eseményeket vihet be a falak közé, amiket más formában egyelőre képtelen feldolgozni. Harmadrészt a fantázia fejlesztésével mind kreatívabbá, ötletesebbé válhat, ami felnőttként is óriási pozitívum.

Ha a lurkód beenged a küszöbön belülre, akkor együtt is bejárhatjátok a tereket, és rendezgethetitek a bent élők sorát, sorsát.

 

A Barbie ház több mint játékszer: valójában miniatűr otthon!

 

A házban minden megtörténhet. Boldogság, öröm, nevetés költözhet a falak közé, miközben a gyermeked fő rendezőként egyszerre élheti át és irányíthatja a babái minden egyes napját.

Tartalomhoz tartozó címkék: barbie babaház Barbie ház

Keresés