Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Barbie babaházak olyanok, akárcsak a mesékben

A kislányok gyakran töltik a szabadidejüket azzal, hogy kezükbe fogják a kedvenc babáikat, és különböző jeleneteket játszanak el velük. 

 

A játék élménye persze csak akkor lehet tökéletes, ha az összes fontos kiegészítő a rendelkezésükre áll, hiszen azok által lesznek igazán élethűek a szobában eljátszott történetek.

A Barbie babaház a legfontosabb helyszín, ahol a babák a legtöbb időt töltik. Itt hajtják álomra a fejüket, és reggel itt ébrednek fel. Ha Barbie egy igazi háziasszony, akkor itt vezeti a háztartást, és itt intézi a sütést, főzést, takarítást. A babaház a családi otthont mintázza, sőt, azt is mondhatnánk, hogy annak egy kicsinyített, élethű mása. Ugyanúgy, ahogy egy emeletes házban, itt is van nappali, konyha, étkező, gyerekszoba, hálószoba, dolgozószoba és fürdőszoba.

A Barbie babaházakhoz bútorok, illetve egyéb berendezési tárgyak is járnak, amik kellemes hangulatot teremtenek a belső terekben. A kínálat nagyon változatos képet mutat, a kétszintes ház, a Barbie Chelsea klubháza, illetve a csúszdával és medencével felszerelt háromszintes mesebeli ház is rendelkezésre áll. Mindegyik Barbie babaház egyedi műalkotás a maga nemében, hiszen nincs két egyforma belső tér, mindegyik más életteret, stílust képvisel.

Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak kizárólag az egyéni megítéléstől függ. Amennyiben biztosra szeretnél menni, akkor válaszd a hagyományos kialakítású tündérmese babaházat, de ha a csemetéd valami újdonságra vágyik, akkor bátran bevállalhatod a Csillagfény házikót vagy a Kauri háza szettet.

Tartalomhoz tartozó címkék: barbie baba barbie babaház
Az oldal tetejére