Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Barbie autó még a felnőtteknek is irigylésre méltó

A Barbie autó még a felnőtteknek is irigylésre méltó

A Barbie autó sportos, lehajtható tetejű, csillog-villog a napfényben és benne utazni egy igazi, valóra váló álom. Kellhet még valami a teljes elégedettséghez? Na jó, elképzelhető, hogy Ken is jól mutatna a kormány mögött, de Barbie irányításával is meghódítható az egész babauniverzum.

A Barbie autó hamisíthatatlan cabrio

 

A felhajtható autótető olyan exkluzív tulajdonság és egyben extra élményt garantáló jellemző, ami még a felnőttek nagy részét is lázban tartja. Hiszen ki ne élvezné az arcába csapó friss levegőt, a szikrázó napfény simogatását, a természet furcsa közelségét? Persze ez a forgatókönyv leginkább nyáron tekinthető vonzónak, viszont a Barbie világban minden pillanat alkalmas a nyitott tetős furikázáshoz.

Ez az autó nem nélkülözhető a babaház garázsából.

A gyermekedet elvarázsolják Barbie életének a mozzanatai? A babákon túl, a kiegészítők is lényegesek a számára? Akkor ez az a kocsi, ami nem hiányozhat a gyűjteményből.

A lurkód a képzeletében kibontakozó tájat villámsebesen bejárhatja négy keréken gurulva, de akár városnézést is tarthat. Barbie így méltó utazási körülményekkel gazdagodhat, és ha Ken is a közelben tartózkodik, akkor ő sem panaszkodhat.

Az autó annak ellenére, hogy felnyitható tetejű, stramm kialakítású. Vagyis jól bírja a gyűrődést, na meg a fantázia elé sodorta km-ek falását. Játékra, játszásra és élményszerzésre teremtetett.

 

A Barbie autó örömteli pillanatokkal csurig tankolható!

 

Ez a jármű nem benzinnel működik, hanem lelkesedéssel, örömmel és gyermeki hévvel. Ha a gyermeked önmagára lel a babázás birodalmában, akkor ez a jármű felteheti az i-re a pontot. A segítségével a km-ek leküzdhetővé, a táj bejárhatóvá válhat, mégpedig luxus körülmények között, ahogy azt a Barbie világ főszereplői megérdemlik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Barbie autó barbie baba

Keresés