Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Bank Attack társasjáték arannyal teli széfhez vezet

A Bank Attack társasjáték arannyal teli széfhez vezet A csapatjáték mindig sok élvezetes pillanattal gazdagítja a gyerekek mindennapjait. Az összetartozás különleges érzése tovább erősödik, ha egy közös cél lebeg a szemük előtt, és azon dolgoznak, hogy együttes erővel győzzenek. 

 

A Bank Attack társasjáték pontosan erre kínál lehetőséget számukra. Azok, akik beszállnak a játékba, arra vállalkoznak, hogy véghez vigyék az évszázad rablását, ami már önmagában is egy izgalmas feladat. A megvalósításra azonban nem több, mint 5 perc áll rendelkezésükre, ami közel egyenlő a lehetetlen küldetéssel.

A megbízó a nagybetűs főnök maga, aki a legügyesebb, legfurfangosabb embereket választja ki eme izgalmakkal teli művelet véghezvitelére. Ha a lurkók mindent bevetnek a győzelem érdekében, és sikerre viszik a dolgot, akkor a jutalmuk egy pénzzel megtömött széf, ami 50 millió dollár rejt magában. Ez azonban csak akkor lehet az övék, ha pontról pontra a főnök utasításai szerint cselekednek, és egyetlen hibát sem ejtenek a küldetésük közben. Elég egy rossz lépés, és azon nyomban megszólal a sziréna, ami a kis bankrablók lebukását és egyúttal a küldetés végét jelzi. A Bank Attack társasjátékban a gyerkőcök különböző szerepekbe bújhatnak. A robbantási szakértő, a hekker, az őrszem és a pénztáros karaktere is nélkülözhetetlen egy bankrablás élethű lebonyolításához.

A móka nem egyhamar válik monotonná, ugyanis, ha sikerül teljesíteni a feladatot, akkor egy szinttel feljebb léphetnek. A Bank Attack társasjáték során a gyerkőcöknek az egyre nehezebbé váló körülmények közepette is brillírozniuk kell ahhoz, hogy újra és újra bezsebeljék a pénzt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bank attack társasjáték

Keresés